Testa utan kostnad!

Fyll i formuläret nedan för att få hem våra plastfria soppåsar direkt i brevlådan. 

Låt oss bidra till ett bättre klimat, en påse i taget.

01

Majs är najs!

Oljebaserade plastpåsar är inte bra för vårt klimat. Vi har svårt att hantera mängden plast som ska återvinnas, och därför hamnar en stor del i natur och hav. Detta är ohållbart, speciellt då det tar minst 100 år för en vanlig plastpåse att brytas ned av sig själv i naturen. Våra soppåsar innehåller 0% fulplast och är tillverkade av majs. Därför är de 100% biologiskt nedbrytbara och komposterbara. Beroende på väderförhållandena bryts våra soppåsar ned på högst 1 år.

02

Gör skillnad med smidigare sophantering

Gör en enkel insats för klimatet genom att hjälpa till att få bort de oljebaserade soppåsarna från vår vardag. På köpet förenklar du din sophantering, alltså win-win för både dig och planeten. Baggy erbjuder en enkel, smidig och klimatsmart lösning på ett långsiktigt behov. Slänga hushållssopor kommer vi alltid behöva göra, så varför inte göra det på ett smart sätt? Problemet, att soppåsarna alltid är slut under diskbänken, kommer dessutom vara ett minne blott.

03

Många bäckar små

Tillsammans kan vi skapa förutsättningarna för en hållbar framtid. Små enskilda insatser gör en stor skillnad för klimatet. Ska Sverige lyckas med de miljömål som är satta till 2025, behöver vi ändra vårt sätt att konsumera. Vi behöver alla göra något, var med och bidra du med!